Apiterapija kao i apiturizam posljednje vrijeme doživljavaju sve intenzivniji razvoj, a HAD nastoji svojim članovima približiti sva događanja koja su vrlo intenzivna.

Iz navedenog razloga ukazala se potreba za ovom edukacijom gdje će oni koji su završili prethodne oblike edukacije (minimalno bazični tečaj apiterapije u trajanju od 70 školskih sat) moći obnoviti svoje znanje.

Tečaj u trajanju od 30 sati provodi se od 3 do 5. 3. (petak, subota, nedjelja), uključuje upoznavanje s novim alatima, tehnologijama i pčelarskom opremom za proizvodnju, oduzimanje i skladištenje pčelinjih proizvoda uz upoznavanje dobre pčelarske prakse prema FAO smjernicama. 

Pčelarenje na otocima poseban je oblik pčelarske proizvodnje kao i apiturizam i apiterapija u takvim okruženju.

Za kraj, medne staze te apiterapija intenzivno se razvijaju i u Ličko senjskoj županiji a kako izgleda profesionalno bavljenje pčelarstvom i apiterapijom polaznici će naučiti od naših mladih domaćina.

Cijena edukacije 570,00 eura po osobi uključuje:

Trodnevno putovanje (petak sub ned) prijevoz iz Zagreba do Dalmacije, 2 noćenja u dvokrevetnim sobama i polupansion, ručak i piće, vožnju brodom kornatskim arhipelagom i posjet otoku, obilazak Gacke doline, povratak u Zagreb.

Trajanje: od 3-5. ožujka od petka oko 9 do nedjelje oko 21 sat.

Broj mjesta ograničen, prijave se vrše do popunjavanja planirane grupe.

Prijave na mail  info@api-had.hr  od 15.02. do popunjena grupe a najkasnije do 20.02.

Uplate za putovanje vrše se najkasnije do utorka 28.02. 

Molim prilikom prijave navesti da se radi o tečaju apiterapija IV.