Ove godine je upis na tečaj Apiterapija i apiturizam zahvaljujući Vašemu velikom interesu počeo ranije nego prijašnjih godina.

VAŽNA OBAVIJEST:
Obzirom na velik interes i broj prijava na tečaj apiterapija i apiturizam (održava se on line) i počinje 20.8.2022. kao i činjenicu da je ovo ujedno i zadnji tečaj ove godine broj polaznika je ograničen zbog same kvalitete nastave i komunikacije s polaznicima te se prijave za tečaj primaju do popunjavanja grupe.

Do sada ima mjesta za još ukupno  17 polaznika. Prednost prilikom prijava imaju članovi HAD-a koji su redovno uplatili članarinu do 31.03. dok se sve ostale prijave se zaprimaju prema datumu prijave do popunjenja grupe.

Tečaj APITERAPIJA I APITURIZAM ( tečaj APITERAPIJA II)

Počinje u subotu 20.08.2022. u 12 sati on line putem Microsoft Teams-a

Cijena tečaja je  5 500,00 kn po polazniku, plativo u nekiloko rata

1 rata u iznosu od 2 500,00 kn uplaćuje se prilikom prijave na tečaj, potvrda o plaćanju prilaže se uz prijavnicu i tek je tada prijava važeća.

Ostale maksimalno tri rate (svaka rata je 1000,00 kn) uplacuju se u 8, 9 i 10 mjesecu a najkasnije do završetka tečaja i obrane seminarskih radova

Tečaj traje 9 subota u kontinuitetu od 12 do 18 sati.

Nakon toga slijedi 3-4 tjedna „odmora“  za izradu seminarskih radova, nakon toga obrana seminarskih radova pred tročlanim povjerenstvom.

Jednu subotu ćemo imati nastavu uživo u Zagrebu ili okolici da se međusobno upoznamo i prokomentiramo sva Vaša pitanja, planove, želje…

U cijenu tečaja uključena su predavanja,  literatura, priručnik Pčelarstvo apiterapija apiturizam, ocjena seminarskog rada,  rad povjerenstva za obranu seminara.

Za sve ostale informacije vezane uz tečaj slobodno se obratite voditeljici edukacije dr. sc. Gordani Hegić mag. ing. agr. na e mail ghegic@gmail.com

Link na prijavnicu: prijava

Podaci za uplatu:

HRVATSKO APITERAPIJSKO DRUŠTVO
PAŠKA 4 10 000 ZAGREB
IBAN HR3523400091111084741

Svrha uplate: 1 rata za tečaj Apiterapija II

Model i poziv na bro nije potrebno upisivati. Ukoliko ipak želite, možete pod MODEL upisati 00